Αίτηση επιστροφής-Υπαναχώρηση

 

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το 10pm.gr για τις αγορές σας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο προμηθευτήκατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση αγοράς, τότε θα πρέπει να μας στείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα που ακολουθεί, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω σημεία:

 • Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση και επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία αγοράς αρχής γενομένης από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης σε εμάς της δηλώσεως σας περί υπαναχώρησης.

 • Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία), χωρίς φθορές, με πλήρη συσκευασία και όλα του τα παρελκόμενα.

 • Το δέμα θα πρέπει να συνοδεύεται ή να μας αναφέρετε γραπτώς ο αριθμός απόδειξης ή παραγγελίας.  

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με δική σας ευθύνη εντός επίσης 14 ημερολογιακών ημερών, αρχής γενομένης από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης σε εμάς της δηλώσεως σας περί υπαναχώρησης.

Κατόπιν ελέγχου του αιτήματος σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε εύλογο χρονικό διάστημα για τα περεταίρω.

Εφόσον θελήσετε να επιστρέψετε χωρίς αλλαγή ή ακυρώσετε την παραγγελία θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και την κατανόησή σας. 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία ή καλέστε μας στο 2111176041 ή ενημερώστε μας μέσω mail στο orders@10pm.gr . 

 

  Δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα
  Δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου
  Άλλαξα γνώμη
  Είναι κατεστραμμένο

  ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ :