Πολιτική απορρήτου

 Α. Εισαγωγή
Η προστασία των προσωπικών  δεδομένων  των επισκεπτών στον  ιστοτόπό μας  είναι πολύ σημαντική για εμάς  γι’ αυτό  και δεσμευόμαστε να τη διαφυλάξουμε.
Με την πολιτική αυτή σας εξηγούμε πως συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία  και επίσης τις επιλογές  που έχετε εσείς  σχετικά με τις ενέργειες μας αυτές.
Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει  το εξουσιοδοτημένο  προσωπικό της Εταιρείας  που  έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας  όπως επίσης οι επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε  ή τρίτοι  πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίοι επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.
Το 10pm.gr αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο της  ατομικής επιχείρησης ο οποίος  αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο της  ατομικής επιχείρησης: Ντολίτσα Ειρήνη, Α.Φ.Μ 057851837 ,  Αρ. ΓΕΜΗ : 154057203000 ,  Παλαιών λατομείων 1, Μελίσσια, τκ. 15127 , τηλ. 2111176041.
Β. Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα 
Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
Τα «προσωπικά δεδομένα» είναι οι πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική ή ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες δύναται να   προσδιορίσουν  την ταυτότητα σας.
Τι σημαίνει  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;
 H”Επεξεργασία” των προσωπικών δεδομένων αναφέρεται σε οποιεσδήποτε λειτουργίες ή ενέργειες που εκτελούνται σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα αυτοματοποιημένα ή όχι και περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται) συνήθως  τη συλλογή, την καταγραφή, την οργάνωση, τη δομή, την αποθήκευση, την τροποποίηση, τη διαβούλευση, τη χρήση, τη δημοσίευση, το συνδυασμό, τη διαγραφή και την καταστροφή δεδομένων κλπ.
 Πότε   να διαθέσω τα προσωπικά μου δεδομένα;
Κάποια προσωπικά δεδομένα μπορεί να είναι προαιρετικά και άλλα εντελώς απαραίτητα στην Επιχείρηση προκειμένου να γίνει εφικτή η εκπλήρωση μιας πώλησης ή παροχής που είναι διαθέσιμες στον δικτυακό μας τόπο. Τα απαραίτητα στοιχεία προσδιορίζονται με ένα αστερίσκο (* υποχρεωτικό πεδίο).
  Γ. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε
Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε , αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε είναι:
  1. Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, η διεύθυνση IP, η γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό πρόγραμμα.
  2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις και τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, της διάρκειας της επίσκεψης, των προβολών σελίδας και των διαδρομών πλοήγησης του ιστοτόπου.
  3. Πληροφορίες που εισάγετε κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, όπως o τηλεφωνικός σας αριθμός ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Πληροφορίες που καταχωρείτε όταν δημιουργείτε ένα προφίλ στον ιστότοπό μας. Για παράδειγμα, το όνομά σας, φωτογραφίες προφίλ, φύλο, γενέθλια, κατάσταση σχέσης, ενδιαφέροντα και χόμπι, εκπαιδευτικές λεπτομέρειες και λεπτομέρειες απασχόλησης.
  5. Πληροφορίες που εισάγετε για να ρυθμίσετε την εγγραφή στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και σε ενημερωτικά δελτία.
  6. Πληροφορίες που παράγονται κατά τη χρήση του ιστοτόπου μας όπως το πότε, πόσο συχνά και υπό ποιες χρονικές περιόδους γίνεται αυτό.
  7. Πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε αγοράζετε, υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ή συναλλαγή που κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας, η οποία περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  8. Πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο.
  9. Οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία που αποστέλλετε.
 
Δ. Χρήση προσωπικών πληροφοριών
Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται μέσω του ιστότοπου  θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου.
Με γνώμονα πάντα την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας , ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στα ακόλουθα:
  1. Διαχείριση της ιστοσελίδας και της επιχείρησης
  2. Προσαρμογή της ιστοσελίδας μας με βάση τις προτιμήσεις σας.
  3. Ενεργοποίηση της χρήσης των διαθέσιμων υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας
  4. Αποστολή αγαθών που αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας
  5. Παροχή υπηρεσιών που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας μας
  6. Αποστολή δηλώσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής ή εκκρεμών παραγγελιών, αποδείξεων είσπραξης .
  7. Αποστολή εμπορικών ενημερώσεων ή προωθητικών ενημερώσεων και ενεργειών, προσφορών , μέσω κοινωνικών δικτύων, ενημερωτικά δελτία ή ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών μηνυμάτων από τα οποία μπορείτε να διαγραφτείτε όποτε εσείς το ζητήσετε.
  8. Διαβίβαση ανακοινώσεων σχετικά με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που νομίζουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
  9. Διατήρηση αρχείου επικοινωνίας μαζί σας ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση την εμπειρία σας από την συνεργασία μας.
  10. Παροχή στατιστικών πληροφοριών σε τρίτους σχετικά με τους χρήστες μας.
  11. Διεκπεραίωση αιτημάτων , ερωτημάτων ή καταγγελιών από εσάς ή για εσάς σχετικά με τον ιστότοπό μας.
  12. Διατήρηση της ασφάλειας στην ιστοσελίδα μας και προς αποφυγήν τυχόν απάτης.
  13. Τον έλεγχο συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης του ιστότοπου.
  14. Αποστολή αιτημάτων έρευνας και αξιολόγησης ώστε να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα μηνύματα όταν χρειαστεί, αποστέλλονται είναι σε μορφή sms ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς  προηγούμενη συγκατάθεση.
  15. Συμμετοχή σε διαγωνισμούς: Όταν συμφωνείτε να λαμβάνετε μέρος σε διαγωνισμούς μας τότε σας ειδοποιούμε για τ’ αποτελέσματα του διαγωνισμού ή αν είστε νικητής του διαγωνισμού ώστε να παραλάβετε το δώρο σας
  16. Συμμετοχή σε τυχόν πρόγραμμα επιβράβευσηςτου ιστότοπου μας για τις ανάγκες της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα όπως τη συγκέντρωσης ή  εξαργύρωση  πόντων και γενικότερα της απόλαυσης προνομίων πελάτη, όπως αυτά αναλύονται στους όρους συμμετοχής του προγράμματος επιβράβευσης
  17. Για εύρεση υπαλλήλου επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα μέσω του βιογραφικού που μας προσκομίζεται   ώστε να αξιολογήσουμε τα προσόντα και τις ικανότητες τους αιτούντος για την θέση ή τις θέσεις που υποβλήθηκε μία αίτηση και για κάθε είδους επικοινωνία σχετικά με αυτόν το σκοπό.
  18. Άλλες χρήσεις. Εάν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιήσουμε ως άνω αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την άδεια που μας παρέχεται. Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας .
Ε. Η παροχή προσωπικών στοιχείων  
 Τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να δοθούν σε   υπαλλήλους μας, διευθυντές, ασφαλιστές, επαγγελματίες συμβούλους, πράκτορες, προμηθευτές  , θυγατρικές εταιρίες, όπως είναι λογικά απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.
  Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν ή δοθούν :
  1. Στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.
  2. Για τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές νομικές διαδικασίες.
  3. Για να καθιερώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).
  4. Στον αγοραστή (ή τον μελλοντικό αγοραστή) οποιασδήποτε επιχείρησης ή περιουσιακού στοιχείου που σκοπεύουμε ή σχεδιάζουμε να πουλήσουμε, και
  5. Σε οποιοδήποτε πρόσωπο που νομίζουμε εύλογα ότι μπορεί να ζητήσει από ένα δικαστήριο ή άλλη αρμόδια αρχή να αποκαλύψει τα προσωπικά δεδομένα, όταν, κατά τη λογική μας , το εν λόγω δικαστήριο ή αρχή θα ήταν λογικά πιθανό να διατάξει τη γνωστοποίηση αυτών των προσωπικών πληροφοριών.
  6. 6. Δύναται η παροχή των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων σε τρίτους ( όπως πχ σε ταχυμεταφορείς) που αναφέρονται στην παρούσα ως προμηθευτές, στα πλαίσια της παρούσας πολιτικής και με σκοπό την  προμήθεια ή παράδοση των προϊόντων ή υπηρεσιών ,
Σχετικά σας αναφέρουμε ότι , για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας ως πελάτη στους Δικτυακούς μας Τόπους και Apps, χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες εταιρείες, οι οποίες θα επεξεργαστούν τα Προσωπικά σας δεδομένα ως μέρος των συμβάσεών τους ή λόγω επικοινωνίας ,μέσω των social media, μαζί μας:
  •  Facebook
  • ACS
  • Speedex
  • Google
  • Skroutz
  • Instagram
  • Ups
  • DHL
  • Twitter
Εκτός από όσα προβλέπονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεσή σας.
ΣΤ. Η Διατήρηση των προσωπικών πληροφοριών στα αρχεία μας
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα –5  χρόνια- προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, όπως προβλέπει και η σχετική νομοθεσία ). Έχουμε νόμιμο συμφέρον να το πράξουμε, καθώς αυτό βοηθά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας να είναι πιο συναφή με εσάς. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αρνηθείτε να λάβετε αυτά τα αιτήματα από εμάς ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντας τις προτιμήσεις σας στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.
 Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό ή σκοπούς δεν φυλάσσονται για περισσότερο από αυτό που είναι απαραίτητο για το σκοπό αυτό ή για τους σκοπούς αυτούς και που αναφέρονται στο κεφάλαιο Δ.
 Ανεξάρτητα από τις λοιπές διατάξεις της παρούσας ενότητας , θα διατηρήσουμε τα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα:
  α. Στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε.
β. Εάν πιστεύουμε ότι τα έγγραφα ενδέχεται να είναι σχετικά με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία. και
γ. Προκειμένου να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).
 Ζ. Τα δεδομένα σας διεθνώς
  1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να αποθηκευτούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταδοθούν μεταξύ των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε,  προκειμένου να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.
  2. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε δύναται να μεταδοθούν  στις ακόλουθες  χώρες που δεν έχουν νόμους προστασίας δεδομένων ισοδύναμους με αυτούς που ισχύουν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο: τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία.
  3. Οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας ή που υποβάλετε για δημοσίευση στον ιστότοπό μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών αυτών από άλλους.
  4. Συμφωνείτε ρητά με τις μεταβιβάσεις προσωπικών πληροφοριών που περιγράφονται στην παρούσα ενότητα
Η. Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών
  1. Έχουμε ήδη λάβει τις εύλογες τεχνικές και οργανωτικές προφυλάξεις για να αποτρέψουμε την απώλεια, κακή χρήση ή αλλοίωση των προσωπικών σας πληροφοριών συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης του προσωπικού για τήρησης εχεμύθειας , μη εξουσιοδοτημένη μετάδοση των εν λόγω πληροφοριών και συμμόρφωσης στον κανονισμό GDPR 979/2016/ΕΕ .
  2. Αποθηκεύουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε σε ασφαλείς (με κωδικό πρόσβασης και προστατευμένους με firewall) διακομιστές.
  3. Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που εισάγονται μέσω της ιστοσελίδας μας προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης.
  4. Αναγνωρίζετε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου είναι εγγενώς ανασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.
Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιλαμβάνει υπέρ-συνδέσμους και διευθύνσεις ιστοσελίδων τρίτων. Δεν έχουμε έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου και τις πρακτικές τρίτων.
θ. Ενημέρωση πληροφοριών
Ενημερώστε μας αν τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς πρέπει να διορθωθούν ή ενημερωθούν.
Η επιχείρηση διαθέτει εξουσιοδοτημένο προσωπικό  που επεξεργάζεται γενικά τα δεδομένα σας με κάθε τρόπο έχει δεσμευτεί για την τήρηση της εμπιστευτικότητας και την προστασία των δεδομένων σας για τη χρήση και τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα.
 
 Ι. Άσκηση δικαιωμάτων σας
 Τι μπορείτε να κάνετε για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε:
  1. Να ζητήσετε ανά πάσα στιγμή  πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα  που διατηρούμε για  εσάς και έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν ένα αντίγραφο των δεδομένων σας σε προσιτή μορφή. Θα σας απαντήσουμε εντός ενός μήνα από την ημερομηνία της αίτησής σας και θα σας δοθεί ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων και κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τον τρόπο χρήσης ή χρήσης των δεδομένων.
 Για την  παροχή των εν λόγω πληροφοριών θα χρειαστεί να  προσκομίσετε   τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία όπως η ταυτότητά σας  .
-Να  ζητήσετε , όποτε επιθυμείτε  περιορισμένη ή παύση χρήσης   των προσωπικών σας  δεδομένων για εμπορικούς σκοπούς.  Στην πράξη, σας παρέχεται η επιλογή να  δεχθείτε  ρητά εκ των προτέρων  τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ ή  σας παρέχεται η  ευκαιρία να εξαιρεθείτε από τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς.
  1. – Να  ανακαλέσετε την άδεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων ή να εναντιωθείτε σε κάποια χρήση τους.
  2. – Να  ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας εφόσον πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται να τηρούνται  από εμάς  ή εφόσον πιστεύετε ότι χρησιμοποιούνται παράνομα.  Παράλληλα,  η διαγραφή θα κοινοποιηθεί και  σε όσα τρίτα  διαδικτυακά μέρη χρειάστηκε να κοινοποιηθούν online  και ταυτόχρονα θα διαγραφούν  οποιοιδήποτε σύνδεσμοι  οδηγούν σχετίζονται ή οδηγούν σε αυτά.
Για κάθε αίτημα  είναι απαραίτητη  η επαλήθευση της ταυτότητάς σας στα πλαίσια πάντα της προστασίας των πληροφοριών σας.  Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, τότε θα πρέπει να  αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.
Mπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας ή τα παράπονά σας    στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer)   ταχυδρομικά ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή info@10pm.gr κι εμείς θα προσπαθήσουμε σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό, εντός μήνα, το αργότερο.
Επίσης έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο με το  ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν διαφορές  είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.
Λ. Τροπολογίες
Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική κατά διαστήματα δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στον ιστότοπό μας.
Προτείνουμε να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Μπορούμε επίσης να σας ενημερώνουμε για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Κ. Cookies
  1. Τα cookies που χρησιμοποιούμε ενδέχεται να είναι είτε δύο ειδών:
 Α. Session cookies – Aυτά είναι προσωρινά αρχεία cookie, τα οποία διαγράφονται όταν κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης. Όταν κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης και επιστρέψετε στον ιστότοπο που δημιούργησε το cookie, ο ιστότοπος δεν θα σας αναγνωρίσει. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά (εάν απαιτείται σύνδεση) ή να επιλέξετε ξανά τις προτιμήσεις / θέματα σας αν ο ιστότοπος χρησιμοποιεί αυτές τις λειτουργίες. Θα δημιουργηθεί ένα νέο session cookie, το οποίο θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες περιήγησης και θα είναι ενεργό μέχρι να φύγετε από τον ιστότοπο και να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας
Β. Peristent  cookies – Αυτά τα αρχεία παραμένουν σε έναν από τους υποφακέλους του προγράμματος περιήγησής σας  μέχρι να τα διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο ή να τα διαγράψει το πρόγραμμα περιήγησής  με βάση την περίοδο διάρκειας που περιέχεται στο αρχείο του μόνιμου cookie .
  1. Τα ονόματα των cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας και οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούνται είναι :
 Xρησιμοποιούμε το Google Analytics και το Adwords στον ιστότοπό μας για να αναγνωρίσουμε έναν υπολογιστή :
 – καθώς  οι χρήστες περιηγούνται στον ιστότοπο
–  όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν το  καλάθι αγορών
– για βελτίωση της χρηστικότητας του ιστότοπου
– για ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας /
– για διαχείρηση του ιστότοπου
 – για  αποτροπή τυχόν απάτης  και βελτίωσης της  ασφάλειας του δικτυακού τόπου
 – για προσωποποίηση της κάθε διαφήμισης ανάλογα με τον χρήστη
 – για να στοχεύσει χρήστες που παρουσιάζουν σχετικό με την κάθε διαφήμιση ενδιαφέρον.
 
Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρησιμότητα πολλών ιστοσελίδων. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας.

Σχετικά με τα Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz
Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε οδηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του Skroutz.gr και πραγματοποιήσετε σε εμάς αγορά, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz δεδομένα που αφορούν στη συγκεκριμένη αγορά σας, στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας μας με το Skroutz και της χρήσης από εσάς των υπηρεσιών Skroutz. Η κοινοποίηση από εμάς των δεδομένων αυτών γίνεται μέσω cookie και είναι απαραίτητη για την οικονομική εκκαθάριση αυτής της εμπορικής συνεργασίας, της οποίας τυχόν κάνατε χρήση. Λόγω της αναγκαιότητας αυτής, η νομοθεσία μας επιτρέπει να μην ζητούμε τη συγκατάθεσή σας για την κοινοποίηση αυτών των δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr

Αναλυτικότερα, τα cookies που χρησιμοποιούνται μέσω του Skroutz είναι:

Απαραίτητα / Αναγκαία

Όνομα Σκοπός Διάρκεια Τρίτο μέρος που έχει πρόσβαση
_b_nltcs_ss Διάκριση χρηστών. Καταγραφή αγορών χρήστη, κατόπιν της μετάβασής του από το Skroutz.gr, για τη λειτουργία της υπηρεσίας τιμολόγησης του Μεικτού Μοντέλου Χρέωσης CPC/CPS. 1 μήνας Skroutz
__b_skr_nltcs_ss Διάκριση χρηστών. Καταγραφή αγορών χρήστη, κατόπιν της μετάβασής του από το Skroutz.gr, για τη λειτουργία της υπηρεσίας τιμολόγησης του Μεικτού Μοντέλου Χρέωσης CPC/CPS. 1 μήνας Skroutz
__b_sa_session Διάκριση χρηστών. Καταγραφή αγορών χρήστη, κατόπιν της μετάβασής του από το Skroutz.gr, για τη λειτουργία της υπηρεσίας τιμολόγησης του Μεικτού Μοντέλου Χρέωσης CPC/CPS. 30 λεπτά Skroutz
__b_skr_nltcs_mt Καταγραφή τύπου σύνδεσης χρήστη που πραγματοποιεί αγορά κατόπιν της μετάβασής του από το Skroutz.gr, για υποστήριξη της υπηρεσίας τιμολόγησης του Μεικτού Μοντέλου Χρέωσης CPC/CPS. Μέχρι το κλείσιμο του φυλλομετρητή Skroutz
_b_sa_meta Καταγραφή τύπου σύνδεσης χρήστη που πραγματοποιεί αγορά κατόπιν της μετάβασής του από το Skroutz.gr, για υποστήριξη της υπηρεσίας τιμολόγησης του Μεικτού Μοντέλου Χρέωσης CPC/CPS. Μέχρι το κλείσιμο του φυλλομετρητή Skroutz

Επίδοσης / Ανάλυσης / Στατιστικών

Όνομα Σκοπός Διάρκεια Τρίτο μέρος που έχει πρόσβαση
analytics_session Διάκριση χρηστών. Υποστήριξη της λειτουργικότητας Skroutz Analytics, κατόπιν της μετάβασης των χρηστών από τη Skroutz.gr. 1 μήνας Skroutz
__skr_nltcs_ss Διάκριση χρηστών. Υποστήριξη της λειτουργικότητας Skroutz Analytics, κατόπιν της μετάβασης των χρηστών από τη Skroutz.gr. 1 μήνας Skroutz
__sa_session Διάκριση χρηστών. Υποστήριξη της λειτουργικότητας Skroutz Analytics, κατόπιν της μετάβασης των χρηστών από τη Skroutz.gr. 30 λεπτά Skroutz
__skr_nltcs_mt Ανάλυση της διάδρασης των χρηστών της ιστοσελίδας, κατόπιν της μετάβασής τους από τη Skroutz.gr. Σκοπός είναι η αξιολόγηση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και των υπηρεσιών Skroutz, μέσω σχετικής στατιστικής ανάλυσης χρήσης. Μέχρι το κλείσιμο του φυλλομετρητή Skroutz
_sa_meta Ανάλυση της διάδρασης των χρηστών της ιστοσελίδας, κατόπιν της μετάβασής τους από τη Skroutz.gr. Σκοπός είναι η αξιολόγηση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και των υπηρεσιών Skroutz, μέσω σχετικής στατιστικής ανάλυσης χρήσης. Μέχρι το κλείσιμο του φυλλομετρητή Skroutz
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ:               https://ec.europa.eu/info/cookies_el
Λ. Τροπολογίες
Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική κατά διαστήματα δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στον ιστότοπό μας.
Προτείνουμε να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Μπορούμε επίσης, εάν ζητηθεί να σας ενημερώνουμε για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Η παρούσα πολιτική απορρήτου δημοσιεύτηκε για 1η φορά στις 31/01/2020.

Η παρούσα πολιτική τροποποιήθηκε στις 01/07/2020